Wie ben ik?

Wat leuk dat u op de website van Trimsalon Bijo terecht bent gekomen. 

 

Ik ben Kirsten Hoogendoorn, inmiddels 25 jaar oud, geboren en getogen in Bodegraven. Na 6 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben als docent Techniek & Multimedia was ik toe aan een nieuwe uitdaging, toe aan een nieuw ritme waarbij ik mijn passie voorop kon zetten namelijk: Honden!

 

Al mijn hele leven ben ik dierenliefhebber, als mijn ouders mij vroeger kwijt waren was ik vast in de buurt van dieren. Vissen, reptielen, paarden, knaagdieren, katten en uiteraard honden ik vind ze allemaal geweldig! Het was dan ook een droom die uitkwam toen wij in 2020 onze hond Yoshi (American Akita x Akita Inu) mochten ophalen, we zijn ontzettend gek op hem en op zijn karakter. In 2021 is daar nog een hond bijgekomen, Yindi (Shikoku Ken) door haar ben ik pas echt in de hondenwereld gekomen. 

 

Ik ben actief in de hondenshow wereld, probeer mij in te zetten voor het behoudt van de prachtige Japanse rassen als webmaster bij rashondenvereniging 'Nippon Inu' en ben erkend fokker van de Shikoku Ken met mijn eigen kennel 'Akai Bijo Kara' diens naam staat voor 'van rode schoonheid'. Ik ben dan ook super enthousiast dat ik deze passie kan voortzetten in mijn trimsalon!

 Mijn honden

Zoals ik hierboven even kort benoemde heb ik zelf ook 2 honden, deze zullen ook in de Trimsalon aanwezig zijn. Echter komen deze nooit in contact met uw honden, maar het kan dus zijn dat u eens een blaf hoort!